Moartea lui IPU…


Miercuri 09 Decembrie 2009

Ora 2:37:15 PM GMT

Mi-am adus aminte de “Moartea lui IPU” …, de “Atunci i-am condamnat pe toti la moarte” … teribila conversie inspre si dinspre trairile cele mai profunde si impresionante pe care le-am respirat vreodata… Amza, Doamne ce departe mi se pare intilnirea cu imaginea lui geniala!… Sa retraiesti astazi, toata tarasenia ticalosiei in stare pura. mi se pare un dar dumnezeiesc…. Dar de ce mi-a fost daruita oglinda acelei imagini?… De ce?… Si de ce, mie??…

Sa incerc sa desenez, ceva in zilele ce vor urma… Sa incerc…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Andrei D.MITUCA..., Andreiene..., Aparente care aduna..., Ape Moarte..., Ape Statute..., Ape Vii..., Articol Propriu..., Comunicare NonVerbala..., Comunicare VIZUALA..., Imagini care Linistesc..., Imagini percepute cu ochii mintii..., Locuitorii Padurii fara Rost..., Pentru Abis 1957..., Plecaciune cu fringerea Coloanei..., Plecaciune fara fringerea Coloanei..., Politica Bolnava..., Preocuparile PADURII fara ROST..., Respiratie Articulata..., Rugaciune..., Rusinea ca o Mocirla din care nu poti sa iesi..., Suflet in Git..., Sufletul Padurii fara Rost.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Moartea lui IPU…

  1. reverse phone lookup is the best option to avoid unwanted prank calls, its convenient and user friendly

  2. Fast cars zice:

    Thanx for a very informative website. What else could I get that type of info written in such a perfect way? I’ve a challenge that I am simply now operating on, and I have been on the look out for such information.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s